Om

Om vadå? Vad är det här för ställe egentligen och vem är det som gömmer sig bakom de där glasögonen mitt i stenläggningen?

Lugn! Nedan följer en liten ordbok som reder ut de Snikkelbeckska begreppen. Läs och känn dig upplyst. Och varmt välkommen till min värld!

Snikkelbecker.com – där du digitalt befinner dig precis nu. En plats i den svindlande cyberrymden som innehåller en blogg för kreativt skrivande och som agerar skyltfönster till mediafirman jag driver och som beskrivs helt kort här alldeles precis nedanför.

Snikkelbecker Media – Min firma som hjälper dig med kreativt skrivande, korrekturläsning, textredigering, översättning och fotografering.

Snikkelbecker – en litterär figur som skapades i mitt huvud på ett pågatåg i Skåne i början av 90-talet och som följt mig genom större delen av mitt liv. Mitt alter ego som är lika fiktiv som levnadsglad, lika omtänksam som äventyrslysten och som ivrigt väntar på att få berätta sin story – både i ord och bild. Fragment av denna kan du läsa i bloggen.

Hr Snikkel (jag, eller åtminstone min pseudonym) – en kreativt skrivande, skarpögt korrekturläsande och fotograferande rödpenna som aldrig är längre än ett email bort i det fall att en text, avlusning av en text, eller allmän språkbollning efterlyses. Som ser foto-, skriv- och korrekturläsningsuppdrag som livselixir. Och som är både noggrann, snabb, prisvärd och service minded, åtminstone om man ska tro honom själv och de kunder som han hittills haft nöjet att få samarbeta med.

@ snikkelbecker – ett instagramkonto där mitt språk i form av bilder tacksamt ges utrymme.

snikkelbecker-media-web-start-page