Rödpennan

Hr F T Snikkel aka Thomas Bengtsson – the red pen wizard, av honom själv fritt och lite märkligt översatt till ”den ofrivillige rödpennan” – är en man som ser korrekturläsning som en viktig och otroligt tillfredsställande del i skapandet av det skrivna ordet som ständigt pågår överallt.

Med ett naturligt, ofrivilligt och osedvanligt skarpt öga för felstavningar, inkonsekvenser i tempus eller böjningsformer och andra språkliga fadäser som råkat smyga sig in och ta fokus från budskapet i en annars fulländad text, tar han gärna emot din text för granskning och korrigering. Helt oavsett textens längd, stil eller syfte. Kanske är det en broschyr som ska tryckas upp, eller en roman som är på väg att ta form, en krönika eller en artikel? Kanske är det ett omslag till din senaste bok eller hundratals frågor och svar till ett sällskapsspel du skapat?

Det skänker honom mycken glädje att få vara en del i det arbete som det innebär att få en text precis så som författaren tänkt sig, vare sig den ska publiceras på digitalt media eller tryckas på vykort, i glättiga magasin eller på väldoftande bokpapper.

De kunder som hittills anlitat Hr Snikkel kan vittna om hans snabbhet, flexibilitet, skarpögdhet och hjälpsamhet. Egenskaper som bidragit till ett gott resultat och varit en ovärderlig hjälp i deras strävan att lämna en felfri text med skönt flyt ifrån sig för publikation. Nedan finner du några värmande ord från ett par av dem.

Vänligen,

/Hr Snikkel

testimonial-bjo%cc%88rn

testimonial-sara