Snikkel snackar skit

Det har blivit ovanligt mycket skitsnack på sistone. Eller, snack och snack. Mest skriv om jag ska vara helt korrekt. Skriv om skit. Om slam, sopor och avfall. Om hållbarhet, matsvinn, återhållsam konsumtion, återbruk och återvinning.

Senast i senaste numret av Åter! – Renhållningen Kristianstads kundtidning. En tidning där Hr Snikkels alter ego, Thomas Bengtsson, sedan starten agerat redaktör och skribent.

Åter! #2 som landar i kommuninnevånarnas brevlådor i veckan är späckad med diverse skräpreportage. Lite för långa meningar, ingresser utan pauser, fundersamma betraktelser och annat som hör äkta Snikkeltexter till.

Riktigt trevligt att kunna bidra med lite kvalitativt, hållbart skitprat. Omsorgsfullt tryckt på väldoftande miljöpapper.

Åter! #2 finns även att läsa i digital form för den som inte får tag i en analog kopia. Dessutom kan Hr Snikkel tipsa om ett reportage om hållbar kärlek och återbruksbröllop i förra numret av kundtidningen, Åter! #1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s